Om oss

Klinikken ble etablert i 1954 og tannlege Knut Eivind Onstad har vært eier siden 1978.

Det har vært kontinuerlig oppdatering på utviklingen innen tannbehandling og som pasient kan du være trygg på profesjonell behandling utført av høyt kompetente tannleger.

Vi fokuserer på mest mulig smertefri behandling og arbeider med moderne utstyr i trivelige og lyse lokaler.

Klinikken tilbyr et bredt spektrum av tannbehandling til fornuftige priser. Vårt mål er å yte optimal service og oppnå størst mulig pasienttilfredshet.

Vi holder oss oppdatert når det gjelder trygderefusjon for tannbehandling og har avtale om direkteoppgjør med HELFO, Helseøkonomiforvaltningen. Refusjonsberettiget tannbehandling slipper således pasienten å legge ut for.

Tannlegene og tannlegesekretærene som arbeider ved klinikken danner et samlet team som sørger for en personlig og god oppfølging, optimal tannbehandling og service. Ved Abildsø Tannlegekontor arbeider vi kun med det nyeste innen materialer og utstyr. Alle ansatte har høy kompetanse og vi gjennomfører kontinuerlig etterutdanning.

Tannleger
Knut Eivind Onstad

Knut Eivind Onstad

Tannlege, eier og daglig leder av klinikken.

Embetseksamen i odontologi ved Universitetet i Oslo i 1975. Har allsidig erfaring innen tannbehandling. Har godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk med dekning av kostnader etter regelverket til HELFO. Arbeider i full stilling.

Turid Rongved

Turid Rongved

Tannlege

Master i odontologi ved Universitetet i Oslo i 2004. Har lang erfaring både fra offentlig tannhelse og privat praksis. Er ansatt ved klinikken i full stilling fra november 2013.

Tannhelsesekretærer
Hanne Haanshuus

Hanne Haanshuus

Tannhelsesekretær

Er utdannet tannhelsesekretær og har arbeidet ved klinikken siden 1981.

Marianne Danielsen

Marianne Danielsen

Tannhelsesekretær

Er utdannet tannhelsesekretær og har arbeidet ved klinikken siden 2010.

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!